Wie zijn wij?

AbsoluteCREW is een projectenbureau dat samenwerkt met cateraars en evenementenorganisaties. Wij stellen jullie voor als hulpkelner(in), parkingbegeleider, host(esse), kortom alle functies die er zijn in de eventsector. Wij zitten genesteld in het Gentse en hebben feesten over volledig Oost- en West Vlaanderen. Er is geen vaste ontmoetingsplaats. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat zich aanpast aan de locatie van de events. 

Wat moet je doen om €15 euro korting te ontvangen voor Fest West?

Ontvang een combi-ticket of drankaarten t.w.v. €15
  1. Meld je aan via deze link: https://t.ly/KCBZ
  2. Aanmelden bij YOU: https://personeelbeheer.be/werknemer
    Dit is éénmalig zodat je geregistreerd bent in ons betalingssysteem. Hier mag je GEEN identiteitskaart uploaden, anders krijg je een foutmelding. Rijksregisternummer ingeven zonder puntjes of streepjes.
  3. Kom naar 1 info-avond voor het evenement Fest West
  4. Ontvang je gratis ticket

Verloning

AbsoluteCREW betaalt wekelijks uit op donderdag. Dit gaat om alle prestaties die de week voordien geregistreerd werden in onze app “CrewPlanner”.

Verloning student: €12,67/uur
Verloning Flexi job/extra/bediende: €12,67 + vakantiegeld = €13,64/uur Zondagvergoeding: €2/uur (de eerste 6 werkuren)
Nachtvergoeding: €1,34/uur
Kledij- en wasvergoeding: €1,84 + €1,84/dag
Sociaal abonnement: €2/dag (vergoeding als je carpooler bent en dus geen chauffeur) Transportkosten: €0,37/km indien je chauffeur bent of terugbetaling van je bus/trein Parkingkosten: worden terugbetaald wanneer je je kwitantie in CrewPlanner upload