Over ons

Matisse De Kleermaeker

Matisse is mijn rechterhand en partner. Hij helpt me met praktische zaken in verband met festwest. Zijn enthousiasme houdt iedereen gelukkig.

Dahlia De Deyn

Ik ben Dahlia, ik ben de organisator van festwest. Ik heb een grote passie voor ondernemen en neem al snel de zaken in eigen handen. Daarom, toen het einde van de corona-periode naderde begon ik plannen te maken voor festswest.

Igor De Deyn

Igor is mijn jongste broer. Hij is een heel grote hulp bij het fysiek opzetten van festwest. Hij nam grote deels de leiding bij het logistieke aspect van het event en is niet bang om zijn handen vuil te maken.

Kwinten De Deyn

Kwinten is mijn 2de jongste broer en hielp net zoals Igor mee met het fysiek opzetten van festwest. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de website en nog wat computer-gerelateerde zaken.

Matthias De Deyn

Matthias is mijn oudste broer en hielp ook mee met de opbouw en afbouw, maar hij nam vooral de verantwoordelijk voor het technische gedeelte waaronder het licht en geluid op zich.

Valérie Van Wesemael & Dirk De Deyn

Dit zijn mijn ouders, zonder hun toestemming was dit geweldige event nooit mogelijk geweest. Ook zij hebben veel geholpen bij de fysieke opzet van festwest, maar ze hebben ook veel goede raad gegeven aan mij bij zowel de organisatie en technische kant van festwest.

Vrijwilligers

Dit zijn de vrijwilligers, de echte helden, zowel bij het de opzet van festwest, achter de bar staan, ingangstickets controleren en zowat alle taken die je je kan bedenken werd er hulp aangeboden. Wij zijn hun heel dankbaar voor alle hulp want zonder hun was festwest niet eens kunnen doorgaan!

Scroll to Top